top of page
  • Writer's picturePäde

50 and overTäytän huomenna viiskytä. Huokaus. Alamäki jyrkkenee ja krematorion luukku on päivä päivältä lähempänä. Yllättävää kyllä ei ole mikään aivan hervoton kriisi päällä. On yksinkertasesti ollu niin helvetillinen hulabaloo kissanpentujen ym asioiden kanssa, että tässä ei oo kerenny märehtimään omaa ikääntyvää surkeuttaan.

Mitään spektaakkelibiletystä ei ole tiedossa, bileitä oli jo Mordorissa (kiitos vielä kerran kaikille osallisille) ja huomenna aion vaan vetää hervottomat tumut tossa Golfin kuppilassa, ja loppuillasta ehkä ryömin pizzauuniin.


Oon koittanu miettiä jotain positiivista sanottavaa siitä, että täyttää viiskytä. Melko hankalaa on, se todettakoon. Lähinnä tämä on perseestä. Korvienväli kuvittelee yhä olevansa vuoskymmeniä nuorempi, mutta tomumaja repsottaa joka suunnasta. Tämä on ihan yhtä helvettiä. Mutta keksin yhen iloisen asian viiskybäsyydessä: oisin tarpeeks ikänainen poseeratakseni 50 and Over -pornolehessä! Että wuppiduu, kyllä on huomenna kypsä ja seksikäs olo, saatana. Vakavasti puhuen, ehkä tässä on jotain muutaki positiivista. Viiskytä mittarissa, niin millään ei oo enää mitään väliä, ehkä tästä tulee sellanen vapautunu olo. Hommat ei tästä enää paremmaks muutu eli antaa mennä vaan. Kaasu pohjassa sinne krematorioon!


611 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Juoksentelu

Kärmes

Comments


bottom of page