top of page
  • Writer's picturePäde

Balilla äänestämässä


Terveisiä Balilta, Sanurin Saattohoitolasta, tietenkin. Ikäihmisen ykköskohde on tämä! Täällähän meikäläinenki, eltaantunu kulahtanu kurppa, on vielä vallaton nuarison edustaja. Muun maaliman yleisesti keski-ikänä pitämät vuosikertymät on Sanurissa hädintuskin puberteettia. Kelpaa nimittäin olla. Hotellin uima-altaallaki makoilevista käntyistä olen ollu vahvasti juniorein. On nimittäin todella sileä olo, kun naapurissa makaaviin vertaa! Tulin tänne Isolle Kikkareelle hoitamaan muutamia tärkeitä asioita, sekä kokeilemaan lepäämistä ja lorvimista, etäisyyttä Hiekkakikkareen hektiseen kissaelämään. Toissapänä tulin ja nyt jo ootan kuumeisena et ois jo lauantai ja pääsis takas kotio. En osaa vaan olla, en millään. Vaikka koko ruho ja varsinkin pääkoppa huutaa kunnollista lepoa, niin paskat tästä mitään tule. Tahon kotio. Heti. Tärkeitä asioita mitä täällä Balilla piti hoitaa on mm. kenkien hankinta tulevaa Mordorin reissua varten, EU-vaaleissa äänestely, kissakrääsän hankinta miun kaupalle sekä uusien kissarokotteiden nouto. Viimisen homman hoitelen huomenna aamulla, muut on jo suoritettu.

Eilen kävin aamulla äänestämässä. Balillahan ei ole Suomen lähetystöä, mutta on konsulaatti, missä voi hoiella joitakin virallisia asioita. Voi käyä noutamassa uuen passin, jos on sellasen tilannu sinne toimitettavaks ja muuta semmosta pientä. Ja kivaa on että konsulaatissa on myös äänestelymahis. Eduskuntavaalit jäi miulta väliin, tuli justiisa muutto ja muuta härdeliä kun ne äänestykset oli, mutta nyt sopi aikatauluihin tää pyrähys tänne Isolle Kikkareelle.

Komeet äänestelykaffet oli laitettu tarjolle

Oli konsulaatin terdelle laitettu oikeen kakkukahveet tarjolle ja kaikkee, että kyllä kelpas ja kannatti käyä piirustelemassa numeroa kuponkiin. Oli kyllä jotenki tosi outoa hoiella tämmöstä virallista asiaa ihan mordorin kiälellä, ja nimenomaan täällä Balilla. Normaalisti tuolla konsulaatissa ei ole suomenkielistä henkilökuntaa, koska konsulaatti on yhteispohjoismainen pulju (Suomi-Ruotsi-Norja) ja siellä on svenskatalande täti yleensä hommissa. Mutta äänestyksen takia oli Jakartan lähetystöstä nyt ehta suomalainen setä mestoilla.


Äänestyshomma hoitu sukkelasti, passia piti näyttää ja vähän lipui ja lapui täytellä ja kirjekuoria liimailla sulki, ja se oli siinä. Setän kanssa viä turistiin pitkät tovit niitä änd näitä, kun ei siellä mitään julmettua ruuhkaa todellakaan ollu. Muuten Bali on edelleen Bali. Miulla on ristiriitaset fiilikset tätä Isoa Kikkaretta kohtaan. Toisaalta huokailen kateudesta, että kyllä täällä asuvilla on helppoa, koska kaikkea saa ja kaikkea on, jumaliste HenkkaMaukasta alkaen, ja sen kaiken ääreen pääsee autolla. Ostosreissut ei vaadi fillari-vene-auto-vene-heppakärry-yhdistelmää niiku meillä Hiekkakikkareella asuvilla. Toisaalta voi helvetin perse tätä Balin liikennettä. Jatkuva pärinä ja pörinä, mopoo ja autoo suhaa oikeelta ja vasemmalta, ja muutaman kilometrin matkaan saattaa mennä ihan kunnon ikuisuus, koska ruuhkaa on koko ajan, joka suunnassa. On täällä kuitenki ihan jees välillä käyä kääntymässä. Koska ohan Bali kuiteski aika kiva ja symppis, omanlaisensa. Ks. kuva alla.


Näitä lisää rannoille, kiitosPakollinen varvaskuva. Kuvassa koitan väkisin olla tekemättä mitään.

402 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Juoksentelu

Kärmes

コメント


bottom of page