top of page
  • Writer's picturePäde

Bunga-Bunga mies

On ollu kirjotusummetus. Olen alottanu varmaan 500 blogitekstiä, jotka on kaikki niin onnetonta paskaa, ettei niistä oo mihinkään. Tää maalimantilanne on vetäny kuupan vähän jumiin ja mitä hiljasempaa on ollu, sitä vetelämmäks on meininki itelläki muuttunu. Mutta kokeillaas jos nyt lähtee. En nimittäin kirjota mitään coronasta tai kaljanjuomisesta tai lihomisesta tai kissoista. Esittelen teille erään saaren eniten pelätyistä hahmoista. Tiedän ihmisiä, jotka oikeesti menee pöytien ym alle piiloon tai juoksee karkuun, kun tämä hypnoottismagneettisia taikavoimia omaava tyyppi ilmestyy horisonttiin. Hän on BUNGA-BUNGA MIES!



Bunga-Bunga Mies on eräs saaren legendaarisia hahmoja. BBM kiertelee saarta ympäri, kantaa olkapäillään bambutelinettä, johon on pakattu alati vaihtuva kokoelma puutarhakasvien taimia. Näitä hän sitten kaupustelee tepastelemalla ympäri saarta etsimässä sopivia uhreja. (BUNGA on btw indonesian kieltä ja tarkotaa kukkasta, bunga-bunga on monikko) Jos otat edes katsekontaktia, olet jo käytännössä ostanu kaiken mitä BBM mukanaan kantaa. Katsekontakti alottaa käsittelyn ja se riittää ihan vaikka ikkunan läpi tai aidan raosta, sekunnin murto-osan vilkasu ja se on siinä. Katsekontaktin jälkeen BBM välittömästi laskee sen bambusta tehdyn kantotelineen selästään ja asettuu niille sijoilleen. Myyntipuhe ja rehujen esittely alkaa. Ei auta vaikka kuinka sanot että emmiä tykkää noista, Bunga-Bunga Mies kertoo että tykkäät kyllä, nämä on tosi hienoja ja hyviä. Jos sanot että ottaisin vaan yhen tommosen, niin sekään ei käy. Pitää ostaa vähintän puolet mitä BBM raahaa mukanaan, mielummin kaikki. Ja jos hinnasta ruvetaan neuvottelemaan niin ei auta sanoa että ei ole rahaa tai että liian kallista on, hinta tulee kyllä alas mutta vaan siitä koko lastin ostamisesta. Että jos se yks rehu minkä halusit ostaa maksaa 70.000rp, ni kaikki 40 rehua irtoo 200.000rupialla. Lopulta kuvittelet että täähän onki hyvä diili, totta munassa minä ostan kaiken. Siinä sitä sitte oot, illan kaljarahat meni, siulla on järjetön pino kasveja, joita et todellakaan halunnu ja ny ne sitte pitäs johonki istutella. Tämä on käyny miulle noin miljoona kertaa. Aina päätän, että nyt saatana en lankea mutta jo kohta on kasa rehuja eessä ja rahat on mänt. Jotain hypnoosia tuo ukkeli kyllä käyttää. Ensimmäisen kerran törmäsin Bunga-Bunga Mieheen joskus öbaut 7 vuotta sitten kun olin just muuttanu ekaan taloon täällä. Toki olin sillo intoa täys omasta pihasta ym ja ostin aivan iloisna rehuja. Ja kah, eipä aikaakaan, kun BBM:n kaupustelureitti tupes kulkemaan miun talon ohi liki päivittäin. Ei auttanu vaikka oli portti lukossa ja koitin olla hissuksiin, se huuteli aidan raosta että olis bunga-bungaa tarjolla ja pyöri huushollia ympäri ihan helvetin pitkään. Myöhemmin se löysi miut Majatalosta, missä olin Taalasmaana. Hokas että sieltä sen akan löytää päiväsaikaan. Könys aina käymään, ja välillä ote herpaantu ja ostelin siltä taas jotain. Välillä lähetin Majatalon pojat ajamaan BBM:n pois, muutenhan hän ei lähe ku ostamalla.


Kun uus kissakauppa aukes, niin ai että, tästä se miut pongas ja ramppaa käymässä yhtenään. Ei vaadi enää ees sitä katsekontaktia, automaattisesti jää tuohon kaupan edustalle rehujensa kanssa patsastelemaan ja kuikuilee ikkunasta sisälle ja huutelee että että ois bunga-bungaa tarjolla ihan törkeen halvalla. Jos olen sisällä, onnistun yleensä hätistämään ukon matkoihinsa ihan viittilöimällä että ei nyt, hus hus. Mutta auta armias jos satun olemaan pihalla ja BBM pääsee yllättämään, siinä ei oo sillon toivoakaan selvitä tilanteesta ostamatta mitään. Se hypnoottismagneettinen katse, se myyntipuhe (vaikken tajua juuri mitään mitä se höpöttää), se väsyneenolosena huokailu... eipä aikaakaan kun jo olen hakemssa lompakkoa sisältä että juu minä ostan kaiken.


Enkä ole ainoa saarella, jolle käy näin koko ajan. Olis tarvetta jollekin Bunga-Bunga Miehen uhrien terapiaryhmälle. Tänään BBM jumalauta löys jo mun uudelle kämpälle! Olin että voi saatanan saatana, nyt se tulee joka helvetin päivä ja työntää päänsä portista läpi ja hypnotisoi ja myy miulle kaikkea paskaa mitä en todellakaan ees halua. Onneksi ei ollu rahaa mukana, niin selvisin ostamatta mitään, mutta eikö se perkele jo sanonu että tulee huomenna uudelleen ja tuo niin hyviä ja hienoja rehuja että sitte tehään vähän kauppoja. Voi helvetin 16.


Niin, vuokrasin just uuden talon, en oo muuttanu vielä, siellä on hirvee remonttihulabaloo menossa just. Vanhassakaan talossa ei mitään vikaa ole, se on ihana, mutta ei ihan toimi kun kämppiksinä on älytön määrä kissoja ja lisääkin pitäis mahtua väliaikaishoitoon. Vahingossa löysin uuden talon, ja se uus tönö on ihan nykysen naapurissa ja siinä on perkeleen iso piha JOHON MAHTUU KANALA! Kanala on jo rakenteilla, ja valmistuu tänään, lupas raksamestari ja remppasankari Mr. Ramdan. Eli huomenna pääsen maalaamaan tuon spektaakkelimaisen tulevien kanojeni kartanon. Ens viikolla pääsen maalaamaan oman palatsini seiniä ja siivoomaan ja säätämään kaikenlaista. Tavote olis muuttaa ennen kuun loppua, ehketi tuossa parin viikon päästä viimeistään. Uuesta huushollista lisää sitte ku se on valmis ja olen muuttanu ja omistan kanoja.

Sillä välin Instagramista saattaa välillä nähä miten hommat etenee.



HYVIÄ REHUJA! HALPAA! OSTAT KAIKKI!

681 katselukertaa1 kommentti

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Juoksentelu

Kärmes

bottom of page