top of page
  • Writer's picturePäde

Ihmiset, kissat, hevot, tiput, rokit, fisut

Hiekkakikkareella asuvien viiskybästen kouvostoliittolaisperäisten naisihmisten stressikäyrä vetää jossain linnunradan takareunamilla tällä hetkellä. Kissaklinikkahommat nimittäin alkaa ens viikolla ja koska en ikinä opi ottamaan iisisti, niin oon taas ihan hermot riekaleina jo ennen ku klinikka alkaa. On helvetisti asioita vielä säädettävänä ja siinä ohessa pitää vastailla joka tuutista tuleviin tyhmiin kysymyksiin. Vittu, ihmiset. Että jos järkätään kissaklinikka ja toitotetaan että on ilmanen K-I-S-S-A-KLINIKKA ja ruinataan oikeen tunteella ja toistuvasti että pliis pliis käytä tää mahollisuus ja tuo kissas leikattavaks, ni viesti ei vaan mene perille. Useampi ihminen on kokenu aiheelliseks laittaa viestiä privaatisti että juu kuule tossa justiisa näin että teillä on kissaklinikkaa tulossa että voinko tuua mun kissat steriloitavaks, että sopiiko tämmönen. Haluaisin vastata että juu kuule et voi tuua kissoja kissaklinikalle, lennätän tänne tiimin eläinlääkäreitä ihan vaan istuskelemaan perseellään viikoks, ei myö mitään kissoja hoideta. Mutta koska kukaan ei tajua sarkasmia niin pitää vastata että totta vitussa voit tuoda kissas, sitä vartenhan näitä klinikoita järkätään.


Toinen hämmentävä asia mitä kysytään on että voiaanko tulla hakemaan jonkun kissat niiltä himasta. Jumalauta, eikö mikään riitä? Myö tuuan tänne tiimi eläinlääkäreitä ja tarjotaan ILMANEN klinikka, ni pitäis vielä valjastaa vapaaehtoset ravaamaan ympäri saaria hakemaan ja palauttamaan ihmisten omia lemmikkikissoja, koska he ei itte ehi/viiti/jaksa tuoda omia kissojaan klinikalle ihan itte. Ovat niin tärkeitä vissiin, ettei voi 15 minuutiks irtautua elämästään että toisivat kissansa klinikalle, kun sellanen kerrankin täällä saarella on. Näille vastaan kylmästi että kissaklinikka ei ole mikään pizzataksi, meiän vapaaehtoset juoksee pyydystämässä ns. kodittomia kissoja, ei niillä ole aikaa hakea ihmisten omia kissoja ties mistä päin saarta. Että jos et itte pääse niin on kai siulla kavereita jotka voi asian hoitaa ja tuoda ne siun mirrit klinikalle? Niikun oon ennenki todennu, ni kissoja jaksan kyllä, mutta ihmiset... huokaus.Mutta tämmöstä tää aina on, säätämistä ja hermoomista ja vittuuntumista ja väsymystä, jo ennenku klinkka on alkanu. Loppurutistelua vielä ja ens viikolla hulabaloo alkaa. Lekuritiimi saapuu tiistaina, keskiviikkona siirtyminen rojujen kanssa Gili Airille, siellä 3 päivää klinikkaa, sitte sunnuntaina takas tänne omalle Hiekkakikkareelle ja sitte 3 päivän klinikka täällä. Sen jälkee voi taas vähäks aikaa huokasta.


Uus talli rescueponeille on valmis

Eläinaiheilla jatkettakoon: Horses Of Gilin uuet tilukset on valmiit ja eilen oli viralliset avajaiset, heiän charity shop aukes ja mestoille saa mennä vierailemaan. Hepot on asunu jo muutaman viikon uusilla komeilla talleilla, ja he ovat siellä varsin tyytyväisiä. Ja ajoittain heposilla on sellanen meininki, että ei voi kun ihmetellä. Yks välillä murtautuu ulos karsinastaan öisin ja ravaa ympäri tiluksia ihan villihevosena. Ja yhet hevot rupes eilen aamulla ihan vimmalla kaivamaan järetöntä kuoppaa keskelle heiän isoo aitausta. Hiukan hymyilytti kun menin käymään ja Tori huutaa siellä naama punasena että nyt jätkät lopettakaa se kaivaminen ja heti kun Tori selkänsä kääns ni ponit hipsutteli takas kuopalle ja jatko kaivamista erittäin tomerana. Totesin Torille, että anna ny hepojen kuopsuttaa, katotaan millon monttu on hepojen mielestä valmis ja sitte nähään mikä tuon juoksuhaudan idea oikeen on. Nyt oottelemme kaivausten päättymistä suurella mielenkiinnolla. Ens viikolla alkaa myös hervoton hevosklinikkahärdeli. Liki 2 viikon rypistys. Mestoille on tulossa joku 15 hengen tiimi hevoshommiin, kouluttamaan ja hoitamaan ja kengittelemään ja mitä nyt tekevätkään. Hieno homma, joskin hevosklikka ja kissaklinikka samaan aikaan ei oo ihan ideaalitilanne. Majotusten löytäminen on ollu aika työlästä kun pitää saaha lahjotushuoneita molempien klinikoitten tiimille. Mutta onneks oon nyt ainaki kaikille kissaklinikan tyypeille saanu majotukset häslättyä. Muilta osin elämä on ihan ok. Muutto Lutwalaan on ollu todella hyvä ratkasu ja potkin itteeni perseelle miksen muuttanu jo ajat sitte. Miks kärvistelin kalliissa murjussa joka oli yltä päältä kosteusvaurioissa ja maanjäristyksen jäljiltä halkeillu? Siks, koska oon jääräpää ja vanha, ja vanhuksillahan on aina hirviä muutosvastarinta koska kaikki uus on liian jännää ja ennen oli kaikki paremmin (muka) ja asioiden pitää pysyä ennallaan KOSKA NÄIN ON AINA OLLU. Mutta parempi myähään ku ei ikinä. Lutwalassa on ihanaa. On eläimiä ja varsinkin vuohia ja ihmisetkään ei oo vielä ruvennu vituttamaan ja saan olla rauhassa jos haluan ja baarissa ei tarvi koskaan olla yksin, koska jos ei oo ihmiskavereita niin seuraks tulee joko vuohi tai sitte voin hakea Claran, sen Lutwalan rääväsuisen papukaijan, baariin ja käyä sen kanssa älykkäitä keskusteluja:

"Mitäs Clara?", minä kysyn.

"FUCK OFF!", Clara vastaa. En ole ikinä tajunnu mitään lintujen päälle, mutta Clara on ihan mahtava tapaus. Hän ei pidä useimmista ihmisistä, saattaa nokkasta lujaakin jos menee liian lähelle, mutta me ollaan nyt Claran kanssa ruvettu hyviks kavereiks. Tänääki aamulla ennenku lähin kissakaupalle Clara huuteli häkistään (Lutwalan papparit viettävät yön sisätiloissa häkissä) että FUCK OFF ja kävin hänet sitte sieltä hakemassa ja vein omalle pihaorrelleen solvaamaan muita aamuvirkkuja.

Jaana

Kissojen muutto Lutwalaan on yhä käynnissä. Aluks näytti hyvältä, kaikki muutetut pihamirrit pysy uusilla huudeillaan oikeen tyytyväisinä mutta sitte yhtäkkiä alko ees taas ravaaminen. Jaanan kanssa pelaamme esim tämmöistä peliä, joka saatanan päivä: - Lähen aamulla Lutwalasta kohti kissakauppaa ja matkalla kurvaan vanhan kämpän kautta laittamassa kissajenruokintapisteeseen ruokaa ja vettä (kaikki tuon alueen kissat kävi miun kämpillä syömässä, oli ne miun kissoja tai ei, täten jatkan yhä ruokintaa vanhoilla huudiloilla) - Kerään Jaanan siitä koriin ja viel Lutwalaan ja lähen sitte uuelleen kissakaupalle - Jaana hengaa koko päivän Lutwalassa miun bungalowin huudeilla - Yöllä tarpoo takasin vanhalle murjulle - Seuraavana aamuna sama uusiks

Nyt myös Mini-Sosis on ruvennu tekemään samaa, tosin viettää yönkin Lutwalassa mutta aamulla lampsii vanhoille tiluksille. Hänet kerään kyytiin iltapäivällä kun olen matkalla kotiin.

Kissat saatana.

Eläinhommien lisäks on toki muutakin touhuttavaa. Ollaan ruvettu pitämään rokki-iltoja Golfin kuppilassa lauantaisin. Useestihan ollaan iltasin soitettu siä omaa musaa omista soittimista/luureista ja tuli sitte mieleen että ehkä muitakin kiinnostaa regeivapaa baari-ilta. Ei oo mikään yleisöryntäys viä ollu mutta ihan kivasti on jengiä välillä ollu. Lisäksi Golfin Kuppilasta saa tätä nykyä ihan oikeeta fisua ja siitä on tullu ihan saatanamoinen hitti! Joudun noin viikon välein pykäämään uuen puolentoista litran satsin fisua. Joku fisuneitsyytensä menettäny gubbe tuli kissakaupalle yks päivä oikeen käestä pitäen kiittämään, että FISU SHOTIT ON NEROUTTA, KIITOS. Oli maistanu Golfilla ja siellä olivat kertoneet että tuo akka tossa naapurin kissakaupalla tätä litkua askartelee.


Tulkee käymään!

576 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Juoksentelu

Kärmes

Comments


bottom of page