top of page
  • Writer's picturePäde

Julkkiskissat


Olen tällä hetkellä 14 kissanpennun loukossa, mistä syystä ei ole juurikaan luppoaikaa. Luppoaikaa ei ole myöskään siks, että kaupalla ramppaa porukkaa, parhaina päivinä ruuhkaks asti. Että täällä on kuulemma kissanpentuja, saako tulla kattomaan. Käy tyyppejä jotka tietää kissat nimeltä, vaikkeivat oo ennen täällä ees käyny. Instagram-seuraajia käy ihan viikoittain, osa kertoo jopa tulleensa tänne ihan siks että ovat miun kissojen instgram-faneja. Lähinnä tätejä, jotka sitte meinaa pakahtua onnesta kun pongaavat tosta pihalta että oi herranjestas onko tämä Napmaster Bob ja tuossako se Saatana nyt kehrää menemään ja sitte sisälle ihastelemaan että oi MamaB, myö niin seurattiin yötä päivää MamaB:n raskautta ja joka aamu kun herättiin ni ekana katottiin instasta että joko on vauvat syntyny. Kissakaupasta on hyvää vauhtia tulossa Hiekkakikkareen hittinähtävyys. Kukaan ei sentäs (vielä) järjestä instagram-retkiä täällä (Balilla niitä jo toki on), mutta jos järjestäis niin saletisti olis tunkemassa kaikenlaista sutturaa ovista ja ikkunoista valokuvaajat messissä että pitää saaha se täydellinen kuva kissanpennun kanssa. Siihen veän rajan, kissapennut ei ole mitään meitsie-rekvisiittaa kaikenmaaliman somestarboille. Mutta suunnitelmissa on rakennuttaa tuohon kaupan edustalle joku kissa-aiheinen härpäke, jonka kanssa selfie-fanaatikot voi poseerata hammaslangat niin syvällä persvaossa kun huvittaa.

Jee yli 3000 seuraajaa!

Kolmisen viikkoa sitten kissojen Instagram ylitti 3000 seuraajan rajan. Eihän se vielä mitään ole, IG on tukossa kaikenmaailman Fluffy McFluffballseja joilla on kymmeniä-satojatuhansia, jopa miljoonia, seuraajia. Mutta selkeästi tuo 3donan ylitys on aiheuttanu pientä säpinää. Mitään Whiskasin botskeja ei viä oo tonne rantaan karautellu, että tässä ois vuodeks pöperöä sun IG-julkkismirreille, mutta uusia seuraajia ropisee nyt selkeesti aiempaa enemmän. Tällä hetkellä on jo yli 3100 kissafania kytiksellä. Kuvista myös tykätään entistä enempi ja kommentointi on välillä runsastakin. Itekin olen toki ollu aktiivisempi. Postailen kuvia päivittäin ja jos sitä luppoaikaa on niin tykkäilen luuri punasena ties mistä kissakuvista.

Kun seuraajamäärät kasvaa, niin edessä on eittämättä negatiivisiakin asioita. Mitä isommat bileet, sitä sekalaisempi seurakunta, ja kaikenlaista hippiä ja nipottajaa suikkaa sekaan. Nyt jo joku piipitti että miun kissa Saatana on varmasti onneton kun sillä on tuommonen nimi. Miulla on hommassa muutama punanen lanka jotka on ollu alusta saakka. Ja ne on että positiivisen kautta ja kissat on starboja, en minä.


Vaikka olen henkkoht aika helvetin negatiivinen biaats, niin kissojen instgram ei ole oikea media ruikuttamiseen. Postaan enimmäkseen hyviä juttuja, ilosia asioita, onnellisia kissoja, hauskoja sattumia, söpöjä kissanpentuja. Satunnaisesti, jos on käsissä joku onneton kissarääpäle, niin postaan aiheesta, ihan siks että sillon ei yleensä ole aikaa eikä energiaa räpsiä ilosia kuvia ja kirjotella pelkkää kissapentueuforiaa. Ja kun kyseessä kuitenki on eläinsuojeluhommat, niin nehän ei ole pelkkää ihanuutta päivästä toiseen, että pitää sekin puoli ajoittain tuoda esille. Mutta en lähe siihen että postaan pelkkää surkeutta ja kauheutta ja kuolemaa ja sitte lopussa kinuan lahjotuksia että kattokaa ny miten hirveetä, antakaa rahaa. Maailma on jo niin vituillaan, ettei miun tarvi siihen nuotioon enää bensaa töötätä, mielummin tuon vähän hyvää mieltä kivoilla kissajutuilla. Ja koska kissat on söpöjä ja minä näytän läskiltä palovammaselta sammakolta, niin en postaile kuvia omasta lärvistäni kissojen instaan. Ketä kiinnostaa viiskybänen läski sammakko pilaamassa jokaista kissakuvaa, ei ketään. Täten, kuvia vain kissoista ja ehkä satunnaisesti muistakin saaren elukoista.

Ylihuomenna saatan poiketa yllä mainitusta periaatteesta. Täytän sunnuntaina nimittäin - omg - viiskytä. Ehkä sen kunniaksi vilautan instaankin vähän että millanen plösö tätä kissahärdeliä pyörittää.

Siitä viiskybäsyydestä lisää kohta. Ps. Kissojen instatili löytyy tästä: cats_of_gili Ja miun oma henkkoht insta tästä: patzykikkareHommat on isollaan kun Rumba-lehtikin kirjottaa miun kissanpennuista

Syyskuun GiliLife -lehessä kerrottiin saarten eläimistä. Myös kissoista.
480 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


bottom of page