top of page
  • Writer's picturePäde

Nyt niitä saa: OSTA OMA TÖHERTS!


Nyt kun on selvitetty tämä maaginen postitteluhomma, niin jo vain voi alkaa kreisi taulukaupustelu. Ja ihan minkä vaan kaupustelu. Jos haluutte että lähetän teille vaikka kiviä niin kyllä onnistuu kunhan hinnasta sovitaan! Mutta alotetaan nyt enshätiin noilla töherryksillä, koska niitä oon tehtaillu siihen malliin, että puoli kauppaa on notkollaan mulkosilmäsiä mirrejä. Ja vaikka nuo onnettomat töherrykset käyvät hämmentävän hyvin kaupaks ihan täällä kissakaupallakin, niin on niitä kyselty muualtakin ja tiedusteltu että onnistuuko lähettäminen ulkomaille. Nyt onnistuu!


Haluukko oman aidon töherryksen? Toimi näin:Katto patzytoehoerts-instagramista mieleises töherrys. Siellä on kuvat kaikista töhertseistä mitä oon tehny ja lisään sinne uusia sitä mukaa kun luovuudentuska niitä tuottaa. Töhertsit mitkä on jo myyty niin niissä lukee että SOLD.Laita miulle viestiä tuon Instagramin kautta tahi emaililla hiekkakikkare (ät) gmail piste com. Kerro että tämmösen töhertsin haluaisit ostaa, laita mielellään screenshotti siitä taulusta mukaan ni tiiän mistä puhutaan.


Jos kuitenki tykästyt hirveesti johonkin jo myytyyn, ni älä vollota, vaan laita silti viestiä ja kinua että josko voisin yrittää tuhertaa toisen samanmoisen. Joskus saatan siihen pystyä, vaikka useimmiten se mitä sutista tulee ulos on ittellenikin yllätys. Tilaustöihin lähen siks hyvin hyvin vastahakosesti, koska heti tulee paineita ja ahistaa kun joku pyrkii määräilemään mitä pitää tehä. Mutta aina voi kysyä.


Vastaan viestiin kun kerkeen ja kerron sitte tarkemmin, esmes minkä kokonen töhertsi on kyseessä ja mitä se maksais.


Hinnat tulee varmaanki olemaan luokkaa 25 euroa pienimmät töhertsit ja sit siitä ylöspäin, riippuen mm planeettojen asennosta ja fiiliksestä ja siitä miten paljon aikaa olen kyseiseen töherrykseen tuhrannu. Tämän päälle tulee sitten vielä ainakin 20 euroa postikuluja, jos on iso taulu ni enemmän maksaa myös postitus. Huomioikaa myös että postikonttori on Lombokilla ja siellä käyminen ei oo ilmasta myöskään, se maksaa hunajata (venekyydit + autokyydit) ja siihen menee koko helvetin päivä.


Lähettämistä varten tarvin tietysti siun osotetiedot plus puhelinnumeron ja emailin.


Maksun suoritat euroina miun Mordorin pankkitilille tahi rupioina Wisen kautta. PayPal maksuja en ota vastaan koska PayPal on arsesta enkä tällä hetkellä edes pääse omalle henkkoht PayPal-tililleni koska ne munapäät päätti blokata sisäänpääsyn koska koitan logata ineen ulkomailta koska nykyaikanahan semmonen ei käy päinsä että ulkomailla oleskellaan ja loggaillaan mihinkään sisään saatana.


Kun maksu on suoritettu niin väkerrän paketin valmiiks. Ei, en rupee mihinkään "mie maksan sitte kun taulu on miulla"-perseilyyn, koska en jaksa kytätä että onkohan se paketti menny perille ja maksaakohan se vai ei. Jos ei sovi etukäteen maksu ni yhyy.


Postitus ei tapahu samantien. Käyn Lombokilla noin kerran kuussa ja siinä yhteydessä voin käydä hoitamassa näitä postitushommia myös.


Kun paketti on postissa, ilmotan siulle tracking-numeron, jolla voit ruveta seuraamaan missä paketti porhaltaa menemään. Paketti näkyy ihan Suomen Postin tsydeemeissä melkein saman tien.


Kun paketti on postissa, en ota enää mitään vastuuta siitä saapuuko paketti perille, ja milloin, ja missä kunnossa. Jos Mordorin postilaitos sössii, ei se miun vika ole.


Suurin osa töherryksistä on maalattu puulle. Jonkinmoista lastulevyä ja muuta vastaavaa rakennusjätettä nuo puulevyt on. Kaikki on kerätty tuolta saaren pusikoista ja tien reunoilta ja raksatyömaiden jätekasoista. Jonkin verran oon maalannu nyt myös kankaalle. Pakkaan puulle maalatut taulut tukevasti pahviin ja kankaalle maalatut rullaan pahvitöttörön ympärille.


Ja kyllä, töhertsit on hinnaltaan edullisempia jos tuut ostamaan ne suoraan täältä paikanpäältä. Ja mikä ettet tulis, tääl on kivaa ja lämmintä ja kissoja. Mennään kaljalle!


324 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comentários


bottom of page