top of page
COVER-WEBSITE.JPG

Buukkaa lomahima

Miun kautta voi buukata Gili Palms -korporaation majotuksia. Muita mestoja voin toki suositella, mutta en lähe kattomaan mitään paikkoja, en lähe vänkäämään hintoja, kysymään onko tilaa tahi säätämään mitään muutakaan. On niin paljon muutaki tekemistä.

Kätsyimmin buukkaat Gili Palms majotukset Airbnb:n kautta, niin ei tarvi häslätä maksujen ym kanssa. Airbnb-viesteihin vastailen mie ja saatan tarjota alennusta jos mainittet että täältä Hiekkakikkare-sivulta löysit vinkin. Kun olet majotuksen varannu, voin myös järkätä kyytejä Balilta tai Lombokilta tänne. Niistä kerron sitte kun siulla on majotus jo buukattuna. Palmsin majotuksia on buukattavana muualtaki ku Airbnb:stä, mutta niitä varauksia minä en hoida, ne menee Palmsin toimiston kautta.

Gili Palms on hyvä mesta majottua. On lähellä rantaa ja lähellä kaikkea, mutta kuitenki rauhallinen sijainti, riittävän etäällä saaren keskustan hulinasta. Mutta sinne hulinaanki suhauttaa fillarilla 5-10 minuutissa, jos tarvis on. Palmsin lähellä on hyviä ravinteleita, miun kissakauppa on ihan viekussa, kuten myös Golfin kuppila, josta on muodostumassa miltei jonkinlainen suomibaari. Pahoitteluni, olen luonut hirviön.
 

Gili Palms Resort

P8224071.JPG

GILI PALMS RESORT: 14 huoneen kohtuuhintanen hotelliresortti. Kaikki huoneet nätisti uima-altaan ympärillä. Huoneissa ilmastointi, jääkaappi, telkkari. Huoneitten ulkopuolella kiva terassi, jossa voi pötkötellä sohvalla. Aamiainen sisältyy hintaan. Huoneisiin voi tuupata lisävuoteen (patja lattialla), mutta rehellisesti sanottuna sitte menee todella ahtaaks. Tarjolla on muutama huone jotka voi yhistää avaamalla niien välissä olevan oven, jos haluaa esmes vanhemmille yhen huoneen ja kakarat viereiseen.Palms Resortilla on 3 listausta Airbnb:ssä, siksi 3 nappulaa varauksiin tuossa alla.

Gili Palms Villas

Cover.JPG

GILI PALMS VILLAS: Hervottoman kokonen privaattivilla, jossa 2 isoa makkaria joissa molemmissa oma hiano kylppäri, iso oleskelutila, keittiö. Pihalla makaamo ja uima-allas. Hintaan sisältyy aamiaiset, fillarit sekä ilmaset pelit naapurissa olevalla Gili Golfilla (minigolfia, korista, bilistä, trampoliinia, pingistä ym). Villa on eri jees jos tulee esim pienellä porukalla tahi on ipanoita matkassa. Makkareissa on oletuksena double bedit mutta ne voiaan vaihtaa kaheks yhen hengen sängyks jos tarvii. Villan hinta saattaa tuntua tyyriiltä, mutta on hintansa arvonen. Ja kuten yks kaveri totes: "samoissa hinnoissa kun huone Kuopion Cumuluksessa".

Jos teitä on tulossa isompi porukka ja tarvitte useempia huoneita, tai vaikka koko resortin, niin laita sähköpostia ja hoiellaan hommat sitä kautta.

PS. Ja kun varaat majotukses tätä kautta, niin samalla autat miuta pysymään bintagin syrjässä kiinni. Saan Palmsin AIRBNB-varauksista pienen provikan. Mainittakoon myös, että Palmsit omistajat tykkää kissoista, ja ja lahjottivat kissoille jopa sen tontin, jossa kissakauppa tätä nykyä pojottaa. He ovat jeesanneet miuta myös monessa muussa asiassa, joten tukekaa hyviä ihmisiä ja heiän majotuspalveluja.

bottom of page